&T Grapefruit Tonic Water 200ml
&T Grapefruit ízű Tonik 200ml
549 Ft
Egységár: 2 745 Ft / kg

&T Grapefruit ízű Tonik 200ml

  • Cikkszám: 000425
Szállítható
549 Ft
Egységár: 2 745 Ft / kg

A magyar &T Grapefruit Tonic Water alapját a kristálytiszta indonéz forrásvíz és a természetes kinin szolgáltatja. Ezen csavar még egyet a grapefruit citrusossága.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

Termékeink az Indonéz földeken termesztett páratlan minőségű kinin és a kristálytiszta forrásvíz fúziójától válnak kiemelkedővé. A gondosan válogatott természetes prémium alapanyagok tökéletesen kiegészítik a kinin kesernyés ízét, a különféle természetes aromák pedig igazán harmonikus és egyedi ízt kölcsönöznek tonik vizeinknek. Termékpalettánk kialakítása során fontosnak tartottuk, hogy mindenki megtalálja a kedvenc ízesítését, így immár 5 féle ízvariációt kínálunk a fogyasztók számára. Magyar termék lévén, pedig a hozzávalók kiválasztása során különösen fontosnak tartottuk, hogy azok minél nagyobb százalékban hazai forrásból származzanak.

Részletes leírás

Finoman citrusos, tökéletes egyensúlyban lévő ízvilág, melyben a grapefruit egzotikus zamata a kinin kellemesen kesernyés ízével keveredve remek párost alkot. Akár koktélok alapanyagaként, akár üdítőitalként nagyszerű választás lehet.

Teljes leírás