Megnyitottuk legújabb üzletünket a Hegyvidék Bevásárlóközpontban

A Culinaris család legnagyobb hazai boltja, a decemberben nyitott Wine&Spirit egységgel kiegészülve több, mint 400 m2-en várja a világ ízeibe belekóstolni vágyókat. Az új delikátesszel 10 év után bővült ismét a Culinaris bolthálózata, így már Budapest három helyszínén találkozhatunk a már megszokott, kiemelkedő minőségű ételekkel és italokkal.

 

culinaris_hegyvidek_1

hegyvidék_culinaris3

 

A Culinaris azzal a küldetéssel indult, hogy Magyarországon is elérhetővé tegye a különböző kultúrákra és tájakra jellemző élelmiszereket, italokat, fűszereket és alapanyagokat. Az Otthon a világ ízeiben szlogen tökéletesen megragadja missziónkat, amelynek keretében immár közel húsz éve tesszük lehetővé, hogy otthonunk kényelméből élhessük át a távol-keleti, mediterrán és számos más konyhakultúra jellegzetes ízélményét. Választékban itt igazán nincs hiány, hiszen mára már 10.000-nél is több termék érkezik a világ különböző tájaiból a Culinaris polcaira, amelyek itthon máshol csak nehezen, vagy egyáltalán nem megtalálhatóak.

 

hegyvidék_culinaris_4

hegyvidék_culinaris2

 

Két évtized nemzetközi utazása az ízeken keresztül

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban nyílt Culinaris egységben különleges bolti atmoszférával találkozhatunk, ahol gondosan tervezett vásárlói utak mentén, praktikus sorrendben tudjuk beszerezni a szükséges élelmiszereket. A kényelem mellett az esztétikum is fontos szerepet kapott; a különböző részlegek között sétálva teljesen úgy érezhetjük, hogy egyik tájból, kultúrából a másikba csöppenünk át az izgalmas fűszerek, mártások, egzotikus gyümölcsök és autentikus tejtermékek körében.

A külcsín mellett a barátságos hangulat is vonzza a vásárlókat. Az üzletbe betérve szívélyesen fogadnak minket a szakértő értékesítők és italspecialisták, köztük sommelierek. Ha a temérdek színes termék között elvesznénk a gasztronómia világában, tőlük útmutatást kérhetünk, hogy milyen típusú bort ajánlanak a kiválasztott húshoz, vagy éppen milyen krémet javasolnak a Culinaris pékségben frissen készített, omlós pékárukhoz. A szakértelem egy kiemelten fontos márkaérték, nemcsak a hobbiszakácsok vagy gasztroturisták számára, de a professzionális séfek és éttermek irányába is a legmagasabb szintű kiszolgálást kínálja a Culinaris csapata.  

 

hegyvidék_culinaris5

 

Hazai kézműves termékek és a hobbiséfek támogatása

Bár a Culinaris elsődleges célja a kezdetek kezdetén az volt, hogy a nemzetközi konyha különlegességeit a magyar háztartások számára is elérhetővé tegye, nem feledkeznek meg a hazai termelők és termékek támogatásáról sem. A Culinaris csapata folyamatosan kutatja a magyar gasztronómiai szektor azon szereplőit, akikkel azonos értékeket vallanak: professzionalizmus, minőség, elhivatottság és szeretet a finom ételek és italok iránt.

 

hegyvidek6culinaris