Casamigos Blanco 0,7l
Casamigos Blanco 0,7l
25 990 Ft
Egységár: 37 129 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Casamigos Blanco 0,7l

  • Cikkszám: 604575
25 990 Ft
Egységár: 37 129 Ft / l

Az agavé növények 100%-ban Blue Weber fajták, 7-9 évesek és a mexikói Jalisco felföld gazdag agyagos talajáról származnak.Az agave piñákat hagyományos téglakemencékben 72 órán át sütik, más lepárlóknál a legtöbb esetben ez a procedúra csupán 7 órán át párolást jelentene. Az egyedülálló íz egy 80 órás fermentációs folyamat eredménye, szemben az átlagos 48 órával. A Master Distiller egy speciális élesztőkeveréket használ, amely konzisztens, kifinomult ízt eredményez, ellentétben a kereskedelmi élesztőkkel, amelyeket mások használnak.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Régi barátok, George Clooney, Rande Gerber és Mike Meldman imádják Casamigost. Jéggel, shotban, időnként egyenesen az üvegből. A tequilával fűtött esték szülték ezt az italt. Ötletük, hogy a legjobb ízű Tequilát és Mezcalt készítsék, amit nem kell sóval vagy lime-mal ízesíteni. Így is tettek. A Casamigos eleinte csak nekik készült. Évekig dolgoztak megalkotásán főlepárlójukkal a mexikói Jaliscóban, és sok vakkóstolót tartottak, amíg rá nem éreztek a tökéletes aromára. Immáron sok éve isszák ezeket a párlatokat barátaikkal és családjukkal. Soha nem szándékoztak nyilvánosságra hozni, de mégis máshogy történt. Ez az, amit általában otthonukban szolgálnak fel Mexikóban, szóval ez egy igazi "házi tequila". Örülnek, hogy mára a fogyasztók, valamint a tequila és mezcal ínyencek egyaránt élvezik és ami a legfontosabb...értékelik a Casamigost.

Részletes leírás

SZÍN: Kristálytiszta. AROMA: citrus és édes agavé illata. ÍZ: Gyümölcsös, vanília és grapefruit jegyekkel. VÍZ: Tisztított víz saját kútból. PIHENTETÉS: 2 hónap rozsdamentes acéltartályban.

Teljes leírás