Herradura Original Reposado 0,7l
Herradura Original Reposado 0,7l
15 790 Ft
Egységár: 22 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Herradura Original Reposado 0,7l

  • Cikkszám: 603877
15 790 Ft
Egységár: 22 557 Ft / l

Számukra az eredeti Reposado. A Tequila Herradura 1974-ben mutatta be a világnak a Reposadót, és azóta úgy is gondolják, ezt a mércét kell konzisztens megugrani!

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Tequila Herradura (hivatalos nevén Grupo Industrial Herradura) egy tequila lepárló, amely Amatitánban, Jaliscóban, Mexikóban található. Hivatalosan 1870-ben alapította Félix López, és a vállalkozás több, mint 125 évig a családban maradt. Ma a Brown-Forman amerikai italgyártó tulajdonában van, de a tequila még mindig ugyanazon a helyen és egy mexikói leányvállalat alatt készül. A Herradura néven árusított tequila termékek 100%-ban agavéból készülnek. A cég más tequila termékeket is gyárt, mint például az El Jimador, amely a legkelendőbb tequila Mexikóban, valamint a New Mix, ami egy tequila és grapefruit szódaital. Amióta a Brown-Forman felvásárolta, Herradura számos promóciós erőfeszítést tett Mexikóban és az Egyesült Államokban, többek között felkért művészeket is, hogy tequila hordókat használjanak műalkotások alapjául, amelyeket aztán kiállítanak és jótékonysági célból elárvereznek.

Részletes leírás

Az ipari szabványnál több, 11 hónapig érlelt Reposado gazdag borostyán színű, főtt agavé, vanília és vaj jegyeivel. Ez az elszenesedett amerikai fehértölgy hordókban eltöltött további idő "smooth", édes lecsengést hoz létre, enyhe fűszerízzel.

Teljes leírás