Patron Reposado 1l
Patron Reposado 1l
24 490 Ft
Egységár: 24 490 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Patron Reposado 1l

  • Cikkszám: 605220
24 490 Ft
Egységár: 24 490 Ft / l

A Patrón REPOSADO tequilája 100% kék agavéból készül, minden esetben kis mennyiségben lepárolva és legalább 2 hónapot tölt tölgyfahordóban.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az eredeti Patrón Tequilát a Casa 7 Leguas, az egyik legrégebbi mexikói lepárló állította elő. A St. Maarten Spirits (tulajdonosok: John Paul DeJoria és Martin Crowley) 1989-ben megvásárolta a márkajogokat, és 2002-ben a termelést egy új lepárlóüzembe helyezték át. 2000-ben Ed Brown, a Patrón társalapítója és a Seagram korábbi vezetője vette át a vezérigazgatói posztot. A Grey Goose reklámstratégiáját követve a Patrón a tequilát "prémiumként" mutatta be, és egyedi számozású üvegpalackokon keresztül jelezte az "ízt és kifinomultságot". A célközönség itt leginkább a szórakozóhelyeken és a trendi bárokban vodkázó közönség lett. A country zene és a hip hop énekesek, és különösen Lil Jon kitartó utalásai révén a Patrón a populáris kultúra egyik elemévé vált.

Részletes leírás

Színe halvány borostyán, illatát friss agave és hordó jellemzi, ízében szintén megjelennek az illat aromái kiegészülve citrusokkal és mézzel. Lecsengése virágos, vaníliás.

Teljes leírás