Részletes leírás
Általában még zölden, vagy pirosasan szüretelik, mert ilyenkor a legfinomabb az íze. Érési ideje 70-75 nap, ideális vetési ideje kora tavasszal a fagyok után kezdődik és áprilisig tart. Egy tasak kb. 60 magot tartalmaz.
Körte alakú, olasz paradicsom, mely kevés magot tartalmaz és húsa is kevésbé lédús. Alakja és nagysága miatt ideális töltött ételek készítéséhez.
A Franchi valószínűleg a világ legrégibb, vetőmagokkal foglalkozó családi vállalkozása. Története egészen 1783-ig nyúlik vissza - abba az évbe, amikor a Montgolfier fivérek hőlégballonjukkal először emelkedtek a magasba Párizsban, illetve amikor Mozart megírta első oratóriumát. A termesztésben és nemesítésben szerzett 220 éves tapasztalat minden egyes Franchi Sementi termékben megmutatkozik. A legtöbb olasz étel egyszerű, de a legkiválóbb, friss alapanyagokból készül. Ennek érdekében sok olasz még ma is a saját maga által, a konyhakertben vagy az erkélyen megtermelt alapanyagokat használ.
Általában még zölden, vagy pirosasan szüretelik, mert ilyenkor a legfinomabb az íze. Érési ideje 70-75 nap, ideális vetési ideje kora tavasszal a fagyok után kezdődik és áprilisig tart. Egy tasak kb. 60 magot tartalmaz.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!