Belvedere Citrus Vodka 0,7l
Belvedere Citrus Vodka 0,7l
15 990 Ft
Egységár: 22 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Belvedere Citrus Vodka 0,7l

  • Cikkszám: 985210
15 990 Ft
Egységár: 22 843 Ft / l

A Belvedere Citrus a citrushéjak, - az olasz és argentin citrom, valamint a mexikói lime - már jellegzetes vodkába való áztatásának eredménye. A végtermék egy friss és ragyogó ízű ital.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Belvedere Vodka az LVMH által gyártott és forgalmazott lengyel rozsvodka márka. Nevét Belwederről, a varsói lengyel elnöki palotáról kapta, amelynek üvegein illusztrációja látható. A lengyelországi Żyrardów városában gyártják. A márkát 1996-ban vezették be az Egyesült Államokban, mint "luxus" röviditalt, és a világ első szuperprémium vodkájaként kerül forgalomba. Amióta belépett az Egyesült Államok piacára, a Belvedere számos hírességgel együttműködött, köztük Chelsea Handlerrel, Usherrel és John Legenddel. 2015-ben a márkát a 24. James Bond-film, a Spectre hivatalos vodkájának választották.

Részletes leírás

A lengyel rozsból, tisztított vízből és tűzzel végzett desztillációs eljárással készült Belvedere nulla adalékanyagot tartalmaz, kóser minősítéssel rendelkezik, és a lengyel vodkára vonatkozó törvényi előírások szerint készül, amelyek szerint semmi sem adható hozzá.

Teljes leírás