Russian Standard Gold 0,7l
Russian Standard Gold 0,7l
8 090 Ft
Egységár: 115 571 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Russian Standard Gold 0,7l

  • Cikkszám: 605403
8 090 Ft
Egységár: 115 571 Ft / l

A Russian Standard Gold egy ősi szibériai vodka receptje ihlette, amelyet Nagy Péter tett népszerűvé, és szibériai aranygyökér kivonatait tartalmazza. Ez az összetevő egyedülálló, gazdag ízű vodkát hoz létre, amely életerőt ad minden ünnepséghez.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Russian Standard márkát 1998-ban mutatta be Rusztam Vasziljevics Tariko. Az eredeti, később Russian Standard Originalra átkeresztelt termékkel a Russian Standard az orosz piac egyik legkomolyabb prémium vodkamárkájaként jelent meg. Az 1990-es évek Oroszországának gyorsan növekedő piacán a márkának – a prémium italok között szokatlan módon – előnyére vált az új orosz, szovjetmentes önkép. Két évvel a sikeres oroszországi indulás után a márka belépett a nemzetközi piacokra. Ezután jelent meg a Russian Standard Platinum változat 2001-ben és az Imperia nevű felsőkategóriás változat 2004-ben. 2006-ban Szentpétervárott új szeszfinomítót építettek, mely évente 4 millió rekesz vodka előállítására képes.

Részletes leírás

A gyönyörű dombornyomott üveggel és a valódi rózsaszín arannyal fóliázott címkével a Russian Standard Gold az orosz nagylelkűség és ajándékozás vibráló szellemét testesíti meg.

Teljes leírás