Russian Standard 1l
Russian Standard Original 1l
8 790 Ft
Egységár: 8 790 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Russian Standard Original 1l

  • Cikkszám: 995509
8 790 Ft
Egységár: 8 790 Ft / l

A Russian Standard több, mint egy név, ez egy ígéret, hogy a vodka szerelmeseinek szerte a világon új mércét adjon a vodkában. Ahol egykor a tiszta vodka vagy a jóízű vodka között kellett választaniuk az ivóknak, most már mindkettőt ihatják. A csak Szentpéterváron készült Russian Standard Original hűségesen ragaszkodik Dmitrij Mengyelejev 1894-es vodkakészítési elvéhez.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Russian Standard márkát 1998-ban mutatta be Rusztam Vasziljevics Tariko. Az eredeti, később Russian Standard Originalra átkeresztelt termékkel a Russian Standard az orosz piac egyik legkomolyabb prémium vodkamárkájaként jelent meg. Az 1990-es évek Oroszországának gyorsan növekedő piacán a márkának – a prémium italok között szokatlan módon – előnyére vált az új orosz, szovjetmentes önkép. Két évvel a sikeres oroszországi indulás után a márka belépett a nemzetközi piacokra. Ezután jelent meg a Russian Standard Platinum változat 2001-ben és az Imperia nevű felsőkategóriás változat 2004-ben. 2006-ban Szentpétervárott új szeszfinomítót építettek, mely évente 4 millió rekesz vodka előállítására képes.

Részletes leírás

A legmodernebb lepárlási technikák és az idők óta tisztelt hagyományok ötvözésével készült, az őszi búza és a glaciális eredetű víz legfinomabb összetevőiből. Russian Standard Vodka a kiválóság mércéje a vodka hazájában.

Teljes leírás