Russian Standard Platinum 1l
Russian Standard Platinum 1l
12 390 Ft
Egységár: 12 390 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Russian Standard Platinum 1l

  • Cikkszám: 989280
12 390 Ft
Egységár: 12 390 Ft / l

A Russian Standard Platinum szabadalmaztatott ezüst szűrőrendszert alkalmaz, amely egyedülálló természetes finomítási értékeiről ismert. Ezzel az exkluzív eljárással rendkívüli, selymes vodkát állítanak elő, rendkívül tiszta felülettel.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Russian Standard márkát 1998-ban mutatta be Rusztam Vasziljevics Tariko. Az eredeti, később Russian Standard Originalra átkeresztelt termékkel a Russian Standard az orosz piac egyik legkomolyabb prémium vodkamárkájaként jelent meg. Az 1990-es évek Oroszországának gyorsan növekedő piacán a márkának – a prémium italok között szokatlan módon – előnyére vált az új orosz, szovjetmentes önkép. Két évvel a sikeres oroszországi indulás után a márka belépett a nemzetközi piacokra. Ezután jelent meg a Russian Standard Platinum változat 2001-ben és az Imperia nevű felsőkategóriás változat 2004-ben. 2006-ban Szentpétervárott új szeszfinomítót építettek, mely évente 4 millió rekesz vodka előállítására képes.

Részletes leírás

A Russian Standard Platinum modern és kifinomult ízprofilja és citrusos aromája tökéletessé teszi önmagában vagy bármilyen koktél összetevőjeként.

Teljes leírás