Kavalan Fino Solist 0,7l
Kavalan Fino Solist 0,7l
89 990 Ft
Egységár: 128 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Kavalan Fino Solist 0,7l

  • Cikkszám: 603573
89 990 Ft
Egységár: 128 557 Ft / l

A Fino, spanyolul „Fine”, a hagyományos sherry borok legszárazabb és legtradicionálisabb fajtája. A hagyományos Fino bor általában száraz, és a legjobb, ha röviddel a palack felnyitása után fogyasztja, hogy elkerülje aromáinak elvesztését. A legfinomabb Fino Sherry butt típusú hordóban érlelt Kavalan's Fino azonban enyhe édességet biztosít, amely felcsigázza az ízlelőbimbóinkat.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Kavalan Distillery 2005 óta úttörő szerepet tölt be a single malt whisky művészetében a tajvani Yilan megyében. A Kavalan a Snow Mountain ásványi anyagokban gazdag olvadékvizét használja, és az intenzív hő és páratartalom, valamint a tengeri és hegyi szellő egyedülálló kombinációjában érlelődik minden termékük. Mindezek együttesen létrehozzák azt a minőséget és gyümölcsös karaktert, amelyről a Kavalan ismert. Kavalan Yilan megye régi nevét vette fel. Jelentése - Az áldások országa. Tien-Tsai Lee vállalkozó itt álmodott egy új whisky szülőföldjéről és egy „évszázados” lepárlóról az utolsó generációkig. Mr. T.T. Lee ambíciója, hogy megalkotja Tajvan első whiskyjét, elvitte őt az Skócia és Japán szent lepárlóiba. Tudta, hogy versenyezni kell, Tajvannak világszínvonalúnak kell lennie, és ez próbára tette elhatározásának minden percét. 

Részletes leírás

Szín: sötét arany borostyán. Íz: A sherry gazdag aromája, krémes karamell, valamint a csokoládé kicsiny árnyalata keveredik az ital gyümölcsös karakterével. Gyümölcsöket tekintve, a mangó és a túlérett citrusfélék ízeinek összetett, többrétegű keveréke, amely egy kis zöldalmával zárul. Lecsengés: A komplex gyümölcsös ízeket szárazon füstölt fa aromák rétegzik. A Solist Fino hordós erősségű whisky hosszan tartó lecsengéssel és természetes édességével kellemes szájszárító érzést ad, és készen áll a következő kortyra! 

Teljes leírás