Macallan Triple Cask 15 év 0,7l
Macallan Triple Cask 15 év 0,7l
51 990 Ft
Egységár: 74 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Macallan Triple Cask 15 év 0,7l

  • Cikkszám: 604606
51 990 Ft
Egységár: 74 271 Ft / l

A sherryvel fűszerezett európai és amerikai tölgyfa hordók és az ex-bourbon amerikai tölgyfa hordók egyedülálló kombinációja biztosítja ennek a 15 éves single malt whiskynek a rendkívül sima és finom karakterét. Egy könnyedebb stílusú Macallan összetettebb karakterrel, természetes gazdag szalmaszínnel és dekadens narancs és csokoládé ízekkel. Triple Cask Matured 15 Years Old korábban Fine Oak 15 Years Old néven volt ismert, és ugyanazt a rendkívül sima, finom, mégis összetett karaktert hozza új névvel, új palackkal és merész új csomagolással.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Macallan az egyik első lepárló volt Skóciában, amely legálisan engedélyezett volt. Azóta a világ egyik vezető single malt whiskyjeként ismerjük őket. A The Macallan létrehozása Spanyolország, Észak-Amerika és Skócia létfontosságú hozzájáruló hatásaira támaszkodik – és ezek természetes nyersanyagaira, kombinálva a hagyományos módszerekkel és kézművességgel.

Részletes leírás

Szín: Gazdag szalma. Illat: Telt, finom rózsa és fahéj illatokkal. Íz: intenzíven gazdag csokoládé, narancs és mazsola jegyekkel. Lecsengés: Marad a narancs és kiegészül egy kis szárított gyümölccsel.

Teljes leírás