Monkey Shoulder 0,7l
Monkey Shoulder 0,7l
16 690 Ft
Egységár: 23 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Monkey Shoulder 0,7l

  • Cikkszám: 601881
16 690 Ft
Egységár: 23 843 Ft / l

Egyedi készítésű triple malt, vagyis olyan különleges, kisszériás “vatted malt” whisky, amely nem tartalmaz gabonawhiskyt és kizárólag három Speyside-i lepárló – a Glenfiddich, a Balvenie és a Kininvie – single maltjának 27 hordójából állították össze mesteri házasítással.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Monkey Shoulder a világ egyik legrégebbi whiskyt gyártó skót családjától, a William Grant & Sonstól született. A még ma is családi tulajdonban lévő William Grant & Sons 1887 óta a legfinomabb skót whiskyket desztillálja. A 2000-es évek elején a William Grants csapata felismerte a lehetőséget, hogy a skót világot sokkal nagyobb közönség elé tárja a koktélok és kevert italok népszerűsítésével. Ezt szem előtt tartva a skót maláta whiskyk egy epikus keverékét választották ki, hogy tökéletes whiskyt készítsenek a mixeléshez.

Részletes leírás

Nevével és üvegével a lepárlóban dolgozó munkásoknak állít emléket, akik a mai napig kézzel forgatják a malátát. A monoton munka által okozott izomlázat hívják  ‘monkey shoulder’-nek, azaz ‘majomvállnak’.

Teljes leírás