Részletes leírás
Egy szép fehér halfilé tapenade-dal jól megkenve és 15 percig sütve csodálatos és gyors vacsora!
Eredeti francia házi recept alapján készült. A fő összetevője az olívakrém, melyet kapribogyóval, szardellával és fűszernövényekkel ízesítenek. Kifinomult ízek és aromák - a provanszi kaviár legfontosabb jellemzői. Kiválóan alkalmas szendvicsekhez, olyan vendégváró falatokhoz mint a crostini, de tésztaszószokhoz is remek.
A Belazu céget George Bennell és Adam Wells alapította jó 10 évvel ezelőtt. Céljuk az volt, hogy mindeki számára nap mint nap elérhetővé tegyék azt a minőséget, melyet a legnagyobb éttermek képviselnek.
fekete olíva 72%, napraforgóolaj, szárított paradicsom 5%, kapribogyó 3%, só, fokhagymapüré, kömény, savanyúság szabályozó anyag: citromsav
Egy szép fehér halfilé tapenade-dal jól megkenve és 15 percig sütve csodálatos és gyors vacsora!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.