Product description
Balsamic vinegar is made by reducing everyday balsamic vinegar and with the addition of some brown sugar, pepper, lemon, and vanilla. During grilling, it caramelized, so we get a whole new world of flavours.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A versatile, traditional balsamic vinegar.
Acetaia Leonardi was founded in 1871, and it is regarded as one of the finest balsamic producers in Modena, building upon the fine reputation of the wines emanating from its vineyards. Its 'tradizionale' balsamic is amongst the best, and The Leonardi's are trying to address that dilution in quality.
must, balsamic vinegar of Modena, caramel
wine vinegar, it contains sulphites
Balsamic vinegar is made by reducing everyday balsamic vinegar and with the addition of some brown sugar, pepper, lemon, and vanilla. During grilling, it caramelized, so we get a whole new world of flavours.