Receptek
Az ünnepi asztalon nemcsak a főételek, hanem az előételek is nagy szerepet kapnak. Ezek a finom falatok tökéletesen felkészítik a vendégeket a nagy lakomára, miközben a karácsonyi hangulatot is megteremtik. Íme három különleges, ünnepi előétel recept, amikkel biztosan lenyűgözheted a családot és barátokat.
A Fattorie Garofalo egy kiemelkedő olasz márka, amely híres kiváló minőségű tejtermékeiről, különösen a Campania régióban termelt Mozzarella di Bufala PDO-ról. A márka büszke arra, hogy saját gazdaságaiban tenyésztett bivalyok tejéből készíti termékeit, garantálva a legjobb minőséget és frissességet.
A Citterio név egyet jelent a legkiválóbb olasz felvágottakkal, egy olyan márkával, amely több mint egy évszázados múltra tekint vissza. A márkát 1878-ban alapította Giuseppe Citterio, és azóta egy kis delikát üzletből világvezetővé nőtte ki magát a húsfeldolgozó iparban. A Citterio öröksége a professzionalizmus, a szenvedély, az innováció és a minőség iránti elkötelezettségen alapul.
A Margarita koktél az egyik leghíresebb mexikói ital, amelyet gyakran fogyasztanak a Cinco de Mayo ünnepén is. Ez a klasszikus koktél tökéletesen illik az ünnepi hangulathoz, mivel friss, citrusos és üde ízével igazán hűsítő. A Cinco de Mayo Mexikóban az ünneplés és az emlékezés napja, a mexikói kultúra és történelem fontos része. A Margarita, mint mexikói eredetű koktél, tökéletes választás az ünnepi hangulat fokozására, és emlékeztet bennünket Mexikó hagyományaira és gazdag kulturális örökségére.
Az ELIT Méhészeti Szövetkezet minden egyes üveg méze mögött valódi kaptár és igazi elhivatott méhész áll. A Meet The Locals következő részében többgenerációs méhész családokat, vándorméhészeket mutatunk be, akiknek céljuk, hogy minőségi, magyar méz kerüljön a háztartásokba, és hogy a méz útja visszakövethető legyen. Olvassátok le a QR kódot a hátsó címkén, és meglátjátok itt nincs varázslat!
A kelő tészta látványa, a sercegő kenyér illata, a friss pékáru íze és boldog vásárlóink - amit mind pékeinknek köszönhetünk. Adamcsek Krisztián a Culinaris saját kézműves pékségének műszakvezetője visz be minket a kulisszák mögé, hogyan készül a kedvenc grissinink, croissantunk. Minden frissen készül a nap több órájában, és minden egyes kenyér és péksütemény mögött egy elhivatott pék áll.