Részletes leírás
A könnyed, lágy textúrájú tésztát kandírozott szicíliai narancshéj gazdagítja, a bevonat pedig a legfinomabb olasz Tuono mandulával készült cukormáz.
Természetes kovásszal készült, különleges, galamb formájú ünnepi sütemény.
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, friss tojás, kandírozott szicíliai narancshéj (13%) [narancshéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, citromlé sűrítmény], mandulás cukormáz (13%) [cukor, tojásfehérje, napraforgóolaj, olasz Tuono mandula, előfőzött rizs- és búzaliszt, természetes aromák], cukor, szórócukor (9%), vaj (tejből), természetes kovászélesztő (búza), emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei, invertcukor, só, kakaóvaj, természetes aromák.
Búza, tojás, tej, mandula. Nyomokban szóját és egyéb dióféléket tartalmazhat
A könnyed, lágy textúrájú tésztát kandírozott szicíliai narancshéj gazdagítja, a bevonat pedig a legfinomabb olasz Tuono mandulával készült cukormáz.