Kovács Nimród Soul Syrah 2018 0,75l
Kovács Nimród Soul Syrah 2018 0,75l
8 190 Ft
Egységár: 10 920 Ft / l

Kovács Nimród Soul Syrah 2018 0,75l

  • Cikkszám: 606710
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
8 190 Ft
Egységár: 10 920 Ft / l

Syrah Soul. Ezt a nevet adták a Monopole Syrah-nak, amely a Nyilasmár és Nagyfai különleges minőséget adó terroirok érett gyümölcseinek szép házasítása.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Nimród Kovács Pincészet hét összefüggő pincéből áll az egri történelmi Verőszala utcában. A XVIII. században százával álltak hasonló pinceházak, amelyek fölé saját pincéiket építették, hogy a helyszínen kezelhessék a szőlő feldolgozását. A szőlőlé erjedését követően, a borokat hűvös pincékben tárolták hordókban. Ez a hagyomány irányítja a pincészet munkáját, amely továbbra is hasonló módon készíti borait, kiegészítve a XXI. századi technológiával.

Részletes leírás

A Nyilasmár dűlő vékony, köves, tufás termőrétege és erős déli lejtése tüzességet és testességet kölcsönöz a bornak, míg a Nagyfai kötött barna erdő talaja gazdagságot és tiszta aromát ad neki. Illatában először érett feketecseresznyés és földes jegyek jelentkeznek, később pedig szilva, édes dohány és bőr fokozza a fajta jellegét. Ez a mély színű vörösbor bársonyos tanninokkal és szép lecsengéssel rendelkezik. Zene és lélek, utazás és megérkezés. Ez a Soul.
 

Teljes leírás