Reketye Wheat Beer 0,33l
Reketye Wheat Beer 0,33l
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

Reketye Wheat Beer 0,33l

  • Cikkszám: 607226
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
1 190 Ft
Egységár: 3 606 Ft / l

A komló citrusos aromájának és a friss ízeknek köszönhetően fogyasztása tökéletes nyári élmény. Ízvilága erős, közepesen telt és jól lehet érezni a komló finom jelenlétét.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Reketye Brewing Co. egy családi alapítású sörfőzde. Minden sörük mögött áll valamilyen személyes történet. Ezeket a történeteket egyedi grafikákon keresztül jelenítik meg a sörösdobozokon, de a történetek a weboldalukon olvashatók. A Reketye Sörfőzde számára az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a kiváló minőségű alapanyagokból. Víz, maláta, komló és élesztő. Az alapokat modern technikával ötvözik és időnként meglepő receptek alapján főzött különlegességekkel rukkolnak elő. A sörfőzést 2014-ben kezdték. Folyamatos fejlődés, tanulás jellemzi az azóta eltelt időszakot. A befektetett munkának meglett az eredménye: elsőként jelentek meg Magyarországon dobozos kisüzemi sörökkel melyekre a magyar és a nemzetközi piac egyaránt felfigyelt.

Részletes leírás

Egy különleges, hazánkban egyedülállóan magas, 60%-os búzamaláta tartalommal készült sör. A komlózásnak köszönhetően egy friss, illatos- észteres búzasör készült, mely követi a német hagyományokat és magán viseli az amerikai búza különlegességek jegyeit. Mindezeken felül a speciális belga élesztő egy teljesen egyedi lecsengést biztosít az ital ízének.

Teljes leírás