Részletes leírás
Salátákba, szószokba pizzafeltétnek is kiváló.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Az aragoni olivabogyó az egyik legrégebbi spanyol fajta, természetesen fekete, feldolgozásakor nincs szükség vegyszeres színezésre.
Az Espinaler cég 1896-ban Barcelonában egy kis vendéglőként kezdte működését. Később már nem csak felszolgálták, hanem széles körben is árusították házilag készült tengeri különlegességeiket Galíciában. Az Espinaler kézműves technológiával dolgozza fel a halászati szezon legjobb időszakában kifogott halakat és tenger gyűmölcseit az ízek megőrzése érdekében.
Aragóniai olajbogyó, víz, só, savszabályzó E330, antioxidáns E300, tartósítószer E202.
Salátákba, szószokba pizzafeltétnek is kiváló.