Moet & Chandon Garden Spritz 0,187l
Moet & Chandon Garden Spritz 0,187l
2 690 Ft
Egységár: 14 158 Ft / l

Moet & Chandon Garden Spritz 0,187l

  • Cikkszám: 606924
Átvehető
Szállítható
2 690 Ft
Egységár: 14 158 Ft / l

A Garden Spritz alapja a nagy múltú Chandon borászat argentin pezsgője, a Chandon Brut, amely három szőlőfajtából készül: chardonnay, pinot noir, semillon; és az egyedülálló Garden likőr házasítása, amelyet gondos odafigyeléssel kizárólag a világ legjobb területeiről származó alapanyagokból állítanak elő: friss narancs, gyógynövények és fűszerek macerálásával.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Chandon borászok közössége, amely olyan területen gyökerezik, amelyen a nap soha nem nyugszik le. Lenyűgöző vidékeikről kivételes habzóborokat készítenek. Hat egymással összefüggő pincészetről van szó, amelyek mindegyike kiemelkedő borokat készít, amelyeket közös személyiségük és értékeik egyesítenek. 1959-es alapításuk óta a DNS-ükbe ágyazott úttörő szellem a világ minden tájára eljuttatta őket Argentínába, Kaliforniába, Brazíliába, Ausztráliába, Kínába és Indiába. Küldetésük mindig is az volt, hogy a lehetőségek világát tárják fel a pezsgőben. Ma éppoly aktuális, mint hat évtizeddel ezelőtt.

Részletes leírás

A Garden Likőrt közvetlenül palackozás előtt adják a pezsgőhöz, megalkotva ezzel a Chandon Garden Spritz-et. A gyártás során semmilyen mesterséges aroma vagy színezék nem kerül felhasználásra. A természetesség és a letisztult ízvilág megőrzése végett fele annyi cukrot tartalmaz, mint más spritz termékek. Fűszeres karakter, intenzív citrusosság, egyensúlyban azédes jegyekkel.

Teljes leírás