Részletes leírás
A mártás finoman fűszeres, csípős ízét az összetevőinek köszönheti: chili, bors, szójaszósz, fokhagyma. Használja bármely grill ételhez vagy hideg felvágottak ízesítésére, de akár a sült krumplira is.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
A fekete bors szósz népszerű alapanyag az ázsiai konyhában.
David Tran a chili szósz gyártást 1975-ben kezdte el Vietnamban. Miután az USA-ban Tran-t befogadták menekültként rögtön hozzálátott ahhoz, amihez a legjobban értett, a csípős szósz készítéséhez. 1980-ban a chili örökséget Chinetown közelében, Los Angelesben kezdte el felépíteni.
szójaszósz (szójabab, búzaliszt, só, víz, cukor), víz, cukor, fokhagyma, fekete bors 8,5%, só, tápióka keményítő, szezámolaj, savszabályozó: E330, chili, színezék E150a, tartósítószer: E202
szója, búza, szezám
A mártás finoman fűszeres, csípős ízét az összetevőinek köszönheti: chili, bors, szójaszósz, fokhagyma. Használja bármely grill ételhez vagy hideg felvágottak ízesítésére, de akár a sült krumplira is.