Részletes leírás
A mártás finoman fűszeres, csípős ízét az összetevőinek köszönheti: chili, bors, szójaszósz, fokhagyma. Használja bármely grill ételhez vagy hideg felvágottak ízesítésére, de akár a sült krumplira is.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
A fekete bors szósz népszerű alapanyag az ázsiai konyhában.
David Tran a chili szósz gyártást 1975-ben kezdte el Vietnamban. Miután az USA-ban Tran-t befogadták menekültként rögtön hozzálátott ahhoz, amihez a legjobban értett, a csípős szósz készítéséhez. 1980-ban a chili örökséget Chinetown közelében, Los Angelesben kezdte el felépíteni.
szójaszósz (szójabab, búzaliszt, só, víz, cukor), víz, cukor, fokhagyma, fekete bors 8,5%, só, tápióka keményítő, szezámolaj, savszabályozó: E330, chili, színezék E150a, tartósítószer: E202
szója, búza, szezám
A mártás finoman fűszeres, csípős ízét az összetevőinek köszönheti: chili, bors, szójaszósz, fokhagyma. Használja bármely grill ételhez vagy hideg felvágottak ízesítésére, de akár a sült krumplira is.