Loison Colomba húsvéti olasz kuglóf sós karamellkrémmel töltve 600g
Loison Colomba húsvéti olasz kuglóf sós karamellkrémmel töltve 600g
16 299 Ft
Egységár: 27 165 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Loison Colomba húsvéti olasz kuglóf sós karamellkrémmel töltve 600g

  • Cikkszám: 584116
16 299 Ft
Egységár: 27 165 Ft / kg

Természetes kovásszal készült, különleges, galamb formájú ünnepi sütemény.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.

Összetevők

Búzaliszt, karamell sós vajjal (13%) (cukor, glükóz szirup, tejszín, vaj (13%), víz, (1%), zselésítő: pektin, karamellizált cukor (0,5%),  természetes aromák, emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei), cukor, szabadtartásos friss tojás, fehércsokoládé karamellel és mogyoróval borítva (10%) (fehér csokoládé karamellporral (kakaóvaj, cukor, tejpor, karamellizált cukor (2%), emulgeálószer: szójalecitin, természetes aroma, só. Kakaó tartalom min. 30%), „Piemonte” PGI mogyoró (40%)), friss vaj (8%), tejcsokoládé cseppek (7%) (cukor, tejpor, kakaópaszta, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák. Kakaótartalom min. 25%), természetes kovászélesztő (búza), emulgeálószer: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei, szicíliai vadvirág méz, friss tejszín (1%), friss tej (1%), Cervia egész tengeri só, kakaóvaj, természetes madagaszkári Mananara vanília* 0,1%, természetes aromák. *=slow food összetevő.

Allergének

Búza, tojás, tej, szója mogyoró. Nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat. 

Részletes leírás

A könnyed, lágy textúrájú, madagaszkári vaníliás tésztát tejcsokoládé darabkák és sós karamellás krém gazdagítja, a fehércsokoládés-karamellás, piedmonti mogyorós borításról már nem is beszélve!

Teljes leírás