Product description
To make this simple and rustic biscuit, Mattei uses extra virgin olive oil, a traditional ingredient of Tuscan cookery, they do not use animal fats, nor eggs, nor milk.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Sweet biscuit with cocoa powder and pistachio, made with extra virgin olive oil.
In 1858 Antonio Mattei set up a business in Prato producing and selling the typical almond-flavoured „Biscotti di Prato”. The results of his unique recipe gained immediate popularity and won prizes for high-quality bakery. The long established company of Antonio Mattei, now run by the Pandolfini family for three generations continues the manufacturing tradition of „Biscotti di Prato”, and takes pride in being able to guarantee the flavour and fragrance of the original products.
Wheat flour, sugar, extra virgin olive oil 14%, pistachio 7%, cocoa powder 5%, sea salt, raising agent.
wheat flour, pistachios, may contain egg, milk and soy.
To make this simple and rustic biscuit, Mattei uses extra virgin olive oil, a traditional ingredient of Tuscan cookery, they do not use animal fats, nor eggs, nor milk.