Product description
A thick, fragrant sauce, typical of the flavours of Cantonese cuisine. It can be used for marinades or stir-fries, but it is also excellent as a dressing.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A spicy-sweet sauce made from selected spices and ground soybeans.
Lee Kum Kee was established in 1888 when its founder Mr Lee Kum Sheung invented oyster sauce in Nanshui, in China. With a glorious history of 123 years, Lee Kum Kee has become a household name as an ethnic Chinese enterprise as well as an international brand and a symbol of quality and trust.
Sugar, water, fermented soybean paste ( water, salt, soybean, wheat flour ), spices extract, dried sweet potato, colors added ( caramel, FD&C Red No. 40 ), modified corn starch, sesame seed paste, dried garlic, salt, salted chili pepper ( chili, salt ), acetic acid.
soybean, wheat flour, sesame
A thick, fragrant sauce, typical of the flavours of Cantonese cuisine. It can be used for marinades or stir-fries, but it is also excellent as a dressing.