Product description
It is made from red chillies, Chinese vegetables, shrimp, and soy beans. This sauce has everything we love about Far Eastern cuisine! You can use also for enriching your sauces to give a fiery pungency to your dish.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Spicy noodle sauce or a Sichuan-style soup base.
Lee Kum Kee was established in 1888 when its founder Mr Lee Kum Sheung invented oyster sauce in Nanshui, in China. With a glorious history of 123 years, Lee Kum Kee has become a household name as an ethnic Chinese enterprise as well as an international brand and a symbol of quality and trust.
water, sugar, salted chili pepper 10% (chili pepper 80%, salt), soybean oil, fermented soybean paste (water, salt, soy, wheat flour), pickled mustard tubers (mustard tubers, salt), peanut powder, salt, soy sauce (water, salt, soybean, wheat flour), bear's onion, dried shrimps (crustaceans), peanut paste, spices, dehydrated garlic, stabiliser (xanthan gum (soybean, wheat)), flavour enhancers (disodium inosinate, disodium guanylate)
Soy, mustard, peanuts, wheat
It is made from red chillies, Chinese vegetables, shrimp, and soy beans. This sauce has everything we love about Far Eastern cuisine! You can use also for enriching your sauces to give a fiery pungency to your dish.