Product description
Soak the sliced lotus root in vinegar water, then remove and drain well. Heat oil in a pan, add ginger and garlic, then fry both sides until slightly translucent. Serve with a delicious sauce.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
The lotus root is a popular vegetable throughout Southern and Eastern Asia, but it’s still not that well known in the west.
lotus roots
Soak the sliced lotus root in vinegar water, then remove and drain well. Heat oil in a pan, add ginger and garlic, then fry both sides until slightly translucent. Serve with a delicious sauce.