Product description
This ice cream dessert is a unique take on mochi, a Japanese sweet made from glutinous rice flour, with a mango twist. It is dairy and gluten free and vegan.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
The Japanese dessert in ice cream version. The outer layer hides mango ice cream inside.
water, glucose syrup, mango 14%, sugar, modified tapioca starch, glutinous rice flour, coconut milk 3,06%, liquid fat (rice bran oil), maltodextrin, antioxidant: E300, stabiliser: E410, E412, E415, colour: E160a, salt, emulsifier: E471
This ice cream dessert is a unique take on mochi, a Japanese sweet made from glutinous rice flour, with a mango twist. It is dairy and gluten free and vegan.