Billaud Simon Chablis Grand Cru Les Preuses 2022 0,75l
Billaud Simon Chablis Grand Cru Les Preuses 2022 0,75l
51 890 Ft
Egységár: 69 187 Ft / l

Billaud Simon Chablis Grand Cru Les Preuses 2022 0,75l

  • Cikkszám: 607439
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
51 890 Ft
Egységár: 69 187 Ft / l

A Billaud Simon Chablis Grand Cru Les Preuses 2022 egy kiváló minőségű chablis fehérbor, melyet a Billaud Simon borászat készített. Ez a bor egy grand cru bor, melyet Les Preuses nevű szőlőültetvényről származó chardonnay szőlőből állítanak elő.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Billaud Simon egy híres és elismert borászat Chablis régióban, melyet a család vezet. A borászat kiváló minőségű chablis borokat állít elő, melyek a terroir kifejező erejét hordozzák magukban. A Billaud Simon borászat elkötelezett a hagyományok iránt, ugyanakkor nyitott az innovációk felé, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa a borokban.

Részletes leírás

A Billaud Simon Chablis Grand Cru Les Preuses 2022 egy kifinomult és elegáns chablis fehérbor, melyet a Billaud Simon borászat készített a franciaországi Chablis régióban. Ez a bor egy grand cru kategóriájú bor, melyet a Les Preuses nevű területről származó chardonnay szőlőből készítenek. Az 2022-es évjárat kiváló minőségű szőlőket hozott, melyekből egy kiegyensúlyozott és kifinomult bor született. A Les Preuses terroir sajátosságai, mint például a kőzetes talaj és az északi expozíció, hatással vannak a bor ízére és stílusára. A Billaud Simon borászat hagyományos és fenntartható módon dolgozik, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa a borokban, és ez a bor egyértelműen tükrözi a terroir egyediségét és a borászat kiváló szakértelmét.

Teljes leírás