Részletes leírás
Ideális kiegészítője lehet bármilyen szendvicsnek, de hidegtál részeként egy pohár könnyű, gyümölcsös borral fogyasztva is remek választás.
Kacsa alapú francia különlegesség cseresznye párlattal és egy csipet portóival megbolondítva.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forgalmazott. Ebből az üzletből lett a mára világszerte ismert Edouard Artzner cég.
kacsazsír 33%, kacsamáj 15%, kacsamáj 15%, csirkemáj 15%, kacsahús 10%, víz, teljes tojás, só, cseresznyepárlat 1%, Portói bor, sovány tejpor, tejfehérje, zselatin, fűszerek, tartósító: nátrium-nitrit.
tojás, alkohol,laktóz
Ideális kiegészítője lehet bármilyen szendvicsnek, de hidegtál részeként egy pohár könnyű, gyümölcsös borral fogyasztva is remek választás.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.