Részletes leírás
Héja zöld, érés után sárgás-pirosas lesz. A gyümölcs húsa hófehér és édes, némi savas mellék ízzel. Érés után gyorsan megpuhul, így egyszerre csak annyit érdemes venni, amennyit el is fogyasztunk.
Az Abate körte nevét egy Fetelről, egy francia apátról kapta, aki 1866-ban kezdett el gyümölcsöt termeszteni. Ez a körtét Fetel körtének vagy Fetel apátnak is hívják.
Héja zöld, érés után sárgás-pirosas lesz. A gyümölcs húsa hófehér és édes, némi savas mellék ízzel. Érés után gyorsan megpuhul, így egyszerre csak annyit érdemes venni, amennyit el is fogyasztunk.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!