Részletes leírás
A joghurtot magas, legalább 5%-os tejből, baktériumkultúra hozzáadásával és alvasztással állítják elő. Egyike a legegészségesebb tejtermékeknek.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
Zsíros tejből készült natúr joghurt.
1927-es alapítása óta a Berchtesgadener Land tejfeldolgozó a fenntartható gazdálkodás elvei szerint működik. A szövetkezet teljes egészében 1.700 helyi gazdálkodó tulajdonában van, Pidingben működő tejüzemük pedig Bajorország egyik első biotejüzeme volt. Széles válaszékukban az alpesi bio- és laktózmentes tejen kívül vaj-, joghurt- és egyéb tejkészítmények kaptak helyet.
Magas hőmérsékleten pasztőrözött, homogénezett, zsírszegény tej, johurtkultúra.
tej
A joghurtot magas, legalább 5%-os tejből, baktériumkultúra hozzáadásával és alvasztással állítják elő. Egyike a legegészségesebb tejtermékeknek.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.