Borsó mikrozöld 1 db
Bedrock.Farm Borsó mikrozöld 1 db
1 399 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Bedrock.Farm Borsó mikrozöld 1 db

  • Cikkszám: 583798
1 399 Ft

Zsenge borsó íz, élénkzöld színű, roppanós hajtás formájában nemcsak vitamin, de rost és fehérje tartalma is figyelemreméltó Séfek szerint felhasználása rendkívül sokoldalú; krémlevesek, mártások, saláták és köret is készülhet belőle.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Szezonalitás nélküli, kiszámítható magas minőségüket élvonalbeli technológiáik és legújabb módszertanaik biztosítják. Terményeik frissességét garantálja, hogy kizárólag rendelésre aratnak és azonnal szállítják a legközelebbi beltéri kertjükből.

Részletes leírás

A mikrozöldségek olyan ehető apró zöldségek és fűszerek összessége, amelyek tartalmazzák a kifejlett növény majdnem minden kvalitását, tápanyagban sokkal koncentráltabbak és az elsődleges levelek megjelenése után már aratásra kerülnek. Ezek az apró, élénk színű, intenzív ízvilágú, roppanósan friss, korai vágású zöldségek teles-tele vannak számunkra fontos vitaminokkal, ásványokkal, fitotápanyagokkal. Könnyen emészthető és gyorsan felszívódó koncentrált tápanyag források. Jellemző felhasználásuk: turmixok, saláták, köretek formájában, illetve éttermi fogásokon díszítő, fő- és mellék ízkomponenseként.
 

Teljes leírás