KiNoTea Kyoto Dry Gin 0,7l
KiNoTea Kyoto Dry Gin 0,7l
27 990 Ft
Egységár: 39 986 Ft / l

KiNoTea Kyoto Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 606894
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
27 990 Ft
Egységár: 39 986 Ft / l

A KI NO TEA a Hori-Shichimeien teatermesztővel és -keverővel együttműködésben készült termék, amelyet a Meiji-korszakban alapítottak 1879-ben, a híres Uji régióban, Kyoto városától délre. Számos szuperprémium Uji teát választottak ki, amelyek a KI NO TEA alapját alkotják.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Kyoto Distillery-t 2014-ben hozta létre a három alapító: Noriko Kakuda Croll, David Croll és Marcin Miller. Lehet, hogy a cég még gyerekcipőben jár, de az alapítók útja a világ egyik leginnovatívabb szeszfőzdéjének felépítésére mintegy 20 évvel ezelőtt kezdődött. Noriko és David az 1990-es évek végén alapított egy whisky-importőr társaságot Tokióban, hogy az igényes japán whisky-rajongókat megismertesse a független skót lepárlóüzemek kiváló single maltjával. Ebben a minőségben találkoztak Marcin Millerrel, aki akkoriban a Whiskey Magazine szerkesztője és kiadója volt. Együtt létrehozták a magazin japán nyelvű változatát, és 2000-ben elindították a Whisky Live whiskykóstoló eseményt.

Részletes leírás

A Tencha és a Gyokuro intenzív aromákat és mély ízt biztosít, csodálatos édességgel, amely természetesen előfordul e kiváló teák lepárlása során. Ezeket a teákat gondosan keverik egy titkos botanikai recepttel, amelyet csak a KI NO TEA-ban használnak.

Teljes leírás