Mermaid Gin 0,7l
Mermaid Gin 0,7l
18 990 Ft
Egységár: 27 129 Ft / l

Mermaid Gin 0,7l

  • Cikkszám: 607170
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
18 990 Ft
Egységár: 27 129 Ft / l

Kifejezetten lágy, komplex gin, melynek karakterét 10 különböző gyógy -és fűszernövény határozza meg. Ezek között szerepel természetesen a boróka, valamint a citromhéj, a nőszirom gyökér, az angelika gyökér és a tengeri édeskömény is, mely az igazi izgalmakat tartogatja a fogyasztója számára.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Mermaid ginek mindegyike az Egyesült Királysághoz tartozó "Isle of Wight" szigetén készül és a sziget után a lepárló is ezt a nevet kapta. 2014-ben alapította a lepárlót Xavier Baker & Conrad Gauntlett, amely a sziget eslő és egyetlen spiriteket készítő üzeme. Kis családi vállalkozás, amely nagy hangsúlyt fektet a helyi alapanyagokra, a csapatmunkára és az egyedi karakter megteremtésére.

Részletes leírás

Ginünk legmeghatározóbb és a sziget számára legkülönleges összetevője a tengeri édeskömény, mely a legendák szerint a hableány csókjához hasonlóan a hajótöröttek megmentője lehetett, ugyanis a sziklákon megkapaszkodva terem és ezzel jelöli a dagály szintjét. A mai korban pedig a ginkedvelőket kápráztatja el egyedi ízvilágáva.

Teljes leírás