Never Never Triple Juniper 0,5l
Never Never Triple Juniper 0,5l
13 890 Ft
Egységár: 27 780 Ft / l

Never Never Triple Juniper 0,5l

  • Cikkszám: 607827
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
13 890 Ft
Egységár: 27 780 Ft / l

Az egyedi Triple Juniper Ginünk egy háromszorosan koncentrált előállítási folyamatot alkalmaz, hogy egy olyan gint nyújtson, amely klasszikus boróka ízekkel teli, és kifejezetten gin-tonic készítésére lett tervezve.

 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A Never Never Distilling Co. az ízek iránti közös szenvedélyből és Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb gin-márkájának megteremtésére irányuló magas ambíciókból eredő története. A termék összegzése három barát különálló utazásaiknak, három különböző ösvénynek, amelyek Dél-Ausztráliában fonódnak össze.

A Never Never a horizonton túli tér és a csillagok közötti teret jelöli. Belépni ebbe a területbe az ismeretlenbe való lépés, kalandot jelent.

Részletes leírás

Triple Juniper Gin szó szerint a gin-tonicra van kitalálva. Molekuláris szinten tökéletesen illeszkedik a tonikkal, amely a friss és ízletes ízvilágot eredményezi, amit mindannyian ismerünk és szeretünk. Mi a Fever Tree Mediterranean tonikvizet ajánljuk. A megfelelő díszítéssel párosítva nagyszerű ízt eredményez. Ne felejtsd el, hogy az arány mindennek az alapja: egy rész gin és három rész tonikvíz mindig nyerő kombináció. 

A tökéletes gin-tonik receptje:
30 ml Triple Juniper, 100 ml Fever Tree Mediterrán tonik, citrom és kakukkfű
 

Teljes leírás