Fungi Barna csiperke Portobello 350g
Fungi Barna csiperke Portobello 350g
1 199 Ft
Egységár: 3 426 Ft / kg

Fungi Barna csiperke Portobello 350g

  • Cikkszám: 585195
Átvehető
Szállítható
1 199 Ft
Egységár: 3 426 Ft / kg

Alapvetően a hagyományos barna csiperkegomba nagyméretű változata. Nagyon nagy, akár 13-15 cm átmérőjű is lehet a kalap átmérője. A sokoldalú Portobello gomba a vegetáriánusok és húskedvelők számára is egy remek, ízletes helyettesítője a húsnak. Hússzerű állagát a kinyílott lemezek és az ennek következtében kialakult alacsony nedvességtartalom okozza.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Cégük 1992-es megalapítása óta törekednek a legmodernebb technológiák és minőségbiztosítási eljárások alkalmazására üzemeikben és gombaházaikban egyaránt, hiszen csak így garantálhatják partnereiknek a folyamatosan kiegyensúlyozott minőségű komposztot, alapanyagot, valamint a kifogástalan gombatermékeket.A megbízhatóság és pontosság iránti elkötelezettségük változtatta a Bio-Fungit családi vállalkozásból Kelet-Közép-Európa egyik vezető gombaipari cégévé.Számítógép-vezérelt, holland típusú gombafarmjaik, a komposztot világgyártók oltóanyagával előállító, zárt hőkezelőik, valamint az ellenőrzést végző kémiai-analitikai laboratóriumuk garantálja partnereink megelégedettségét a világ 10 országában.

 

Részletes leírás

A Portobello gomba a hamburgerek kiváló alapanyaga lehet húsra emlékeztető íze, mérete és a textúrája miatt. Kiváló grillezve, megtöltve vagy nyersen salátákban. Igazi gasztronómiai különlegesség.

Teljes leírás