Product description
Made with organic ingredients without added flavours, it can be used in a variety of ways: as a shot, diluted with sparkling water and in cocktails.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A powerful recipe thanks to 'aged' ginger from Madagascar, underlined by the invigorating, smoky heat of hot chilli and softened by an infusion of Verbena, all with a hint of Sicilian lime juice.
Alain Milliat's objective is simple and ambitious: offer a wide range of flavours that reproduce most of the feelings we experience when eating fresh fruit.
Ginger juice* 41%, liquid sugar*, lime juice* 15%, verbena infusion* 5% (water, verbena*, lemon juice*), water, chili pepper infusion* 0.4% (water, chili pepper*, lemon juice*), stabilizer: pectin. *=from EU/non-EU organic farming.
Made with organic ingredients without added flavours, it can be used in a variety of ways: as a shot, diluted with sparkling water and in cocktails.