Részletes leírás
Fogyaszthatjuk sütve és párolva, grillezve pedig könnyű nyári vacsora lehet.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A norvég tengeren halászott egész heringek, hagyományosan fatüzelésű kemencékben, felakasztott állapotban füstölve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Hering (hal) (Clupea harengus, erszényes kerítőhálós halászat az Atlanti-óceán északkeleti részén, a norvég tengeren és más részterületeken), só.
Hal.
Fogyaszthatjuk sütve és párolva, grillezve pedig könnyű nyári vacsora lehet.