Részletes leírás
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Aranyló akácméz fehér szarvasgombával ízesítve.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980
akácméz 99%, liofilizált fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,1% (0,6% friss szarvasgombával egyenértékű), aroma.
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.