Részletes leírás
Jó hőtűrő képességének köszönhetően olajban sütésre is kiválóan használható. Szilárdságának köszönhetően nehezebben oxidálódik, ezáltal hosszú ideig eltartható, mert lassabban kezd avasodni a normál olajnál.
A kókuszolajat a kókuszpálmákon növekvő, érett kókuszdiókból préselik.
kókuszolaj
Jó hőtűrő képességének köszönhetően olajban sütésre is kiválóan használható. Szilárdságának köszönhetően nehezebben oxidálódik, ezáltal hosszú ideig eltartható, mert lassabban kezd avasodni a normál olajnál.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.