Részletes leírás
Dél-Mexikóban sertéshez, míg északon inkább a marhához szeretik jobban, de jól illik csirkéhez vagy olyan vetegariánus ételekhez is, mint a tofu.
Az adobo hagyományos fűszerpaszta, amelyet a húsos paradicsom, a római kömény és az inkább édes, mint csípős guajillo chili tesz igazán egyedülállóan mexikóivá.
1986-ban Maria Dolores férjével és két gyermekével együtt elhagyta szülőhazáját, Mexikót, hogy Svájcban, férje otthonában telepedjenek le. Svájcot hamar a második otthonának érezte, csak a mexikói konyha fantasztikus ízei hiányoztak, ráadásul az autentikus termékeket, szószokat, salsákat nagyon nehéz volt beszerezni. Nem maradt más, mint otthon elkészíteni őket a régi családi receptek szerint. Később, 1995-ben már a zürichi és berni piacokon árulta finomságait. A Maria Dolores termékek mindegyike gondosan válogatott prémium alapanyagokból készül, tartósítószer, mesterséges színezék vagy ízfokozó nélkül.
Paradicsom, víz, guajillo chili, hagyma, só, fokhagyma, római kömény, savszabályzó: citromsav.
Dél-Mexikóban sertéshez, míg északon inkább a marhához szeretik jobban, de jól illik csirkéhez vagy olyan vetegariánus ételekhez is, mint a tofu.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.