Részletes leírás
Több száz éve használják Ázsiában, húsokhoz, levesekhez, pácokhoz, wokhoz, szószokhoz, de akár sushi, sashimi, zöldségek mellé...
Szójaszósz, avagy az ázsiai konyha kötelező alapanyaga! Kínában és Koreában szójababból, Japánban szójából és búzából készült kínai eredetű szósz.
víz, szójaszósz 30% (víz, szójabab, só, búzaliszt), cukor, só, színezőanyag: karamell, étkezési sav, citromsav, élesztőkivonat, tartósítószer: E, sűrítő: xantángumi, aroma.
szója. búza. Nyomokban mogyorót, halat és szezámmmagot tartalmazhat.
Több száz éve használják Ázsiában, húsokhoz, levesekhez, pácokhoz, wokhoz, szószokhoz, de akár sushi, sashimi, zöldségek mellé...
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.