Részletes leírás
                    A thai konyha a lehető legritkább esetben használ sót, legtöbbször halszósszal fűszerez. Ez a különleges szósz apró halakból készül, amiket egy kevés vízzel felengedve, hordókba tesznek fermentálódni. Adott idő elteltével, a hordóból csapolják a halszószt. Itt is - mint az olívaolajnál - az első csapolás számít a legjobb minőségnek.                
                
                    Teljes leírás                
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            






