Product description
The recipe for Greek yoghurt is originated in Bulgaria. By removing the whey, it becomes so irresistibly thick and creamy. It can be used in desserts and creams or eaten on its own.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
milk, cream, yogurt culture
milk
The recipe for Greek yoghurt is originated in Bulgaria. By removing the whey, it becomes so irresistibly thick and creamy. It can be used in desserts and creams or eaten on its own.