Product description
Composed of rigorously selected whole lobes, the whole Goose Foie Gras is the jewel of foie gras.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
World famous Foie Gras of Alsace par excellence, its taste is subtle and delicate.
With the advent of Bonaparte, there were two businesses making foie gras in Strasbourg. In 1803, a newcomer, Philippe-Edouard Artzner, a confectioner and caterer by trade, opened a shop adjoined by a foie gras manufacturing facility in the city center. There, he created tasty recipes and became a veritable setter of gastronomic trends.
Goose liver, salt, sugar, spices, antioxidant : sodium ascorbate, preservative: sodium nitrite.
Composed of rigorously selected whole lobes, the whole Goose Foie Gras is the jewel of foie gras.