Product description
The perfect starter or light summer supper spread on toast or served on a bed of salad! And don't forget the matching wine to make the experience truly special!
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Delicious duck liver paté from the famous Edouard Artzner.
With the advent of Bonaparte, there were two businesses making foie gras in Strasbourg. In 1803, a newcomer, Philippe-Edouard Artzner, a confectioner and caterer by trade, opened a shop adjoined by a foie gras manufacturing facility in the city center. There, he created tasty recipes and became a veritable setter of gastronomic trends.
smoked duck breast 20% (duck breast, salt, spices, enzymes, preservative: sodium nitrite), duck meat 18%, pork meat 18%, chicken liver 14%, lard 14%, whole egg, water, potato starch, gelatin, salt, black pepper, garlic powder, preservative: sodium nitrite.
egg
The perfect starter or light summer supper spread on toast or served on a bed of salad! And don't forget the matching wine to make the experience truly special!