Product description
It's an ideal accompaniment to any sandwich, but it's also a great choice as part of a cold dish with a glass of light, fruity wine.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A classic French duck delicacy with a hint of cherry spirit and Port wine.
With the advent of Bonaparte, there were two businesses making foie gras in Strasbourg. In 1803, a newcomer, Philippe-Edouard Artzner, a confectioner and caterer by trade, opened a shop adjoined by a foie gras manufacturing facility in the city center. There, he created tasty recipes and became a veritable setter of gastronomic trends.
duck fat 33%, duck liver 15%, duck liver 15%, chicken liver 15%, duck meat 10%, water, whole egg, salt, cherry spirit 1%, port wine, skimmed milk powder, milk protein, gelatin, spices, preservative: sodium nitrite.
egg, alcohol, lactose
It's an ideal accompaniment to any sandwich, but it's also a great choice as part of a cold dish with a glass of light, fruity wine.