Részletes leírás
Tökéletes előétel, nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Garantáltan elvarázsolja még a legszigorúbb kritikusokat is!
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Az igazán ínyenceknek: libamáj szarvasgombával fűszerezve Edouard Artzner híres gasztronómiai műhelyéből.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forgalmazott. Ebből az üzletből lett a mára világszerte ismert Edouard Artzner cég.
sertésmáj, kacsahús 25%, sertészsír, tojásfehérje, víz, burgonyakeményítő, olívaolaj szarvasgomba aromával 2%, fehér nyári szarvasgomba 1,1%, só, fűszerek, hagyma, mogyoróhagyma por, fokhagymapor, tartósító: nátrium-nitrit.
tojás
Tökéletes előétel, nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Garantáltan elvarázsolja még a legszigorúbb kritikusokat is!