Product description
A rilette is a special type of meat, which is actually confit in fat, heavily seasoned and then cooled after being cooked. Serve at room temperature with fresh bread, onions, and mixed seasonal vegetables.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Spicy duck rilette that is made based on a special recipe.
With the advent of Bonaparte, there were two businesses making foie gras in Strasbourg. In 1803, a newcomer, Philippe-Edouard Artzner, a confectioner and caterer by trade, opened a shop adjoined by a foie gras manufacturing facility in the city center.
duck meat 54%, duck fat, salt, spices, preservative: sodium nitrite.
A rilette is a special type of meat, which is actually confit in fat, heavily seasoned and then cooled after being cooked. Serve at room temperature with fresh bread, onions, and mixed seasonal vegetables.